Εκτέλεση
Για την κοτοκαροτόπιτα, ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα ξερά κρεμμύδια, τα φρέσκα κρεμμύδια και το καρότο να πιούνε όλα τα υγρά. Αφήνουμε λίγο να κρυώσει και προσθέτουμε το τυρί, τα αυγά, το κοτόπουλο, τον άνηθο, το μοσχοκάρυδο και αλατοπίπερο.
Στρώνουμε το 1 φύλλο σφολιάτας στο πυρέξ, αδειάζουμε τη γέμιση, καλύπτουμε με το άλλο φύλλο και στρίβουμε τις άκρες. Χαράζουμε σε κομμάτια και αλείφουμε με αυγό και γάλα. Ψήνουμε για 1 ώρα στους 180 βαθμούς C να ροδίσει.