• προετοιμασία 5 λεπτά
  • μαγείρεμα 5 λεπτά
29
  • 2 κ.σ. βούτυρο
  • 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 300 γραμ. φασολάκια ψιλά
  • 150 γραμ. αρακάς
  • 2 καρότα σε μικρά καρέ
  • 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
Διαφήμιση

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Λαχανικά σοτέ

    Για τα λαχανικά σοτέ

    • Λιώνουμε πρώτα το βούτυρο σε τηγάνι βαθύ, σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμύδια και το σκόρδο για 2′ προσθέτουμε τα λαχανικά (αν ο αρακάς και τα φασολάκια είναι κατεψυγμένα δεν θέλουν ζεμάτισμα, αν είναι φρέσκα τα βράζουμε για λίγα λεπτά σε νερό και τα στραγγίζουμε).
    • Σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά για 5-6′ και στο τέλος, προσθέτουμε μυρωδικά της αρεσκείας μας (φρέσκο δυόσμο, άνηθο, σχοινόπρασο).

    Συνοδέψτε μοναδικά συνταγές όπως η παρακάτω με αυτά τα λαχανικά σοτέ

    Διαφήμιση
    Διαφήμιση

    Προτεινόμενος εξοπλισμός

    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται