Λαχανικά σοτέ
Για τα λαχανικά σοτέ
- Λιώνουμε πρώτα το βούτυρο σε τηγάνι βαθύ, σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμύδια και το σκόρδο για 2′ προσθέτουμε τα λαχανικά (αν ο αρακάς και τα φασολάκια είναι κατεψυγμένα δεν θέλουν ζεμάτισμα, αν είναι φρέσκα τα βράζουμε για λίγα λεπτά σε νερό και τα στραγγίζουμε).
- Σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά για 5-6′ και στο τέλος, προσθέτουμε μυρωδικά της αρεσκείας μας (φρέσκο δυόσμο, άνηθο, σχοινόπρασο).