Εκτέλεση
Για το λεμονάτο κοτόπουλο στην κατσαρόλα
Ξεκινάμε το λεμονάτο κοτόπουλο στην κατσαρόλα, ροδίζοντάς το από όλες τις πλευρές και σβήνοντάς το με λεμόνι. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε λίγο βρασμένο νερό, έτσι ώστε να μισόσκεπάζει το κοτόπουλο και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 40 λεπτά. Προς το τέλος προσθέτουμε την ρίγανη.
Διαβάστε εδώ όλα τα μυστικά μου για να μαγειρεύετε πάντα σωστά το κοτόπουλο.
Για τις πατάτες
Βράζουμε τις πατάτες σε μπόλικο νερό, στραγγίζουμε και αφήνουμε λίγο νερό στην κατσαρόλα. Χτυπάμε στο μπλέντερ, ρίγανη λεμόνι, λάδι, μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι. Περιχύνουμε στην κατσαρόλα και αφήνουμε να πάρει μια βράση. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Αναρωτιέστε πώς θα γίνει το κρέας σας μαλακό και πώς θα έχετε πλούσια, δεμένη σάλτσα; Μάθετε εδώ όλα τα μυστικά μου για τα πιο επιτυχημένα μαγειρέματα στην κατσαρόλα.