Για τα muffins
Γι’ αυτά τα αλμυρά muffins προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς C. Θα χρησιμοποιήσουμε 30 μίνι θήκες για muffins. Στεγνώνουμε με απορροφητικό χαρτί την πιπεριά και την ψιλοκόβουμε. Κοσκινίζουμε σε μπολ το αλεύρι και το baking powder. Προσθέτουμε την πιπεριά, το αλάτι και το μαϊντανό. Σε άλλο μπολ βάζουμε την κρέμα γάλακτος light, το βούτυρο και το αυγό και τα χτυπάμε με σύρμα ή πιρούνι, να ενωθούν.
Κάνουμε λακκούβα στο μπολ με τα στερεά υλικά, προσθέτουμε τα υγρά υλικά. Απαλά, με κουτάλι αναμιγνύουμε. Δε δουλεύουμε πολύ το μείγμα. Ανακατεύουμε ίσα να ενωθούν υγρά με στερεά υλικά.
Γεμίζουμε τις θήκες μέχρι τη μέση, προσθέτουμε φέτα και καλύπτουμε με το υπόλοιπο μείγμα. Ψήνουμε για 12΄-15΄, μέχρι να βγαίνει στεγνή η λάμα του μαχαιριού.
Αν σας άρεσαν τα αλμυρά αυτά muffins, ρίξτε μια ματιά και στην παρακάτω συνταγή
https://www.argiro.gr/recipe/almuro-keik-me-turi-kai-zampon/