Εκτελεση
Κόβουμε το ψωμι διαγώνια σε λεπτές φέτες.
Με ένα πινέλο τις αλείφουμε με ελαιόλαδο και τις αλατίζουμε.
Τις αραδιάζουμε σε ταψι και τις ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά έως ότου ροδίσουν.
Ψιλοκόβουμε το προσούτο.
Σε ένα μπολ βάζουμε το τυρί κρέμα, και το πεπόνι και τρίβουμε από πάνω πιπέρι.
Ανακατεύουμε.
Βάζουμε σε κάθε φρυγανισμένη φέτα μια κουταλιά τυρί με πεπόνι.
Από πάνω ρίχνουμε το ψιλοκομμένο προσούτο.