• προετοιμασία 10 λεπτά
  • μαγείρεμα 10 λεπτά
18
  • 1/2 μπαγκέτα
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 φλ. τυρί κρέμα ή κατίκι (πικάντικο, κρεμώδες φρέσκο τυρί)
  • 4 φέτ. προσούτο Καρπενησίου
  • 1 φλ. πεπόνι (κυβάκια)
  • Αλάτι
  • Πιπέρι (φρεσκοτριμμένο)
Διαφήμιση

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Εκτελεση

    Κόβουμε το ψωμι διαγώνια σε λεπτές φέτες.

    Με ένα πινέλο τις αλείφουμε με ελαιόλαδο και τις αλατίζουμε.

    Τις αραδιάζουμε σε ταψι και τις ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά έως ότου ροδίσουν.

    Ψιλοκόβουμε το προσούτο.

    Σε ένα μπολ βάζουμε το τυρί κρέμα, και το πεπόνι και τρίβουμε από πάνω πιπέρι.

    Ανακατεύουμε.

    Βάζουμε σε κάθε φρυγανισμένη φέτα μια κουταλιά τυρί με πεπόνι.

    Από πάνω ρίχνουμε το ψιλοκομμένο προσούτο.

    Εσύ ποιες άλλες μπρουσκέτες θα ήθελες να δοκιμάσεις;

    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται