Εκτέλεση
Για τα νηστίσιμα τρουφάκια σοκολάτας χωρίς ζάχαρη, μπορείτε να επιλέξετε τα αποξηραμένα φρούτα που επιθυμείτε. Δείτε επίσης πώς μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας αποξηραμένα φρούτα εδώ.
Βάζουμε τα δαμάσκηνα, τους χουρμάδες, τα καρύδια και τα κάσιους στο μπλέντερ. Τα πολτοποιούμε. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Παίρνουμε μικρές κουταλιές από το μείγμα και πλάθουμε στρογγυλά τρουφάκια. Ακουμπάμε σε αντικολλητικό χαρτί.
Αφού τα τελειώσουμε όλα, τα κυλάμε σε οποία επικάλυψη μας αρέσει ή σε λιωμένη σοκολάτα.
Διατηρούμε τα νηστίσιμα τρουφάκια σε θερμοκρασία δωματίου ή στο ψυγείο.
Θέλετε περισσότερα εύκολα και μοναδικά νηστίσιμα γλυκά; Βρείτε τα όλα εδώ. Και αν ψάχνετε για γλυκά χωρίς ζάχαρη, σας τα έχω όλα εδώ.