Εκτέλεση
Για το παγωτό καρύδα, παγώνουμε πρώτα στην κατάψυξη το γάλα καρύδας για 1 ώρα να σφίξει.
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα πολτοποιούμε. Αν το γάλα καρύδας είναι πολύ παγωμένο, το παγωτό σφίγγει αμέσως και σερβίρεται κατευθείαν.
Αλλιώς το βάζουμε κατάψυξη και όταν σφίξει, το ξαναχτυπάμε με το μίξερ να αφρατέψει. Όσο πιο πολλές φορές επαναλάβουμε αυτή τη διαδικασία, τόσο πιο αφράτο και με λιγότερους κρυστάλλους θα βγει το παγωτό.
Διαβάστε εδώ όλα τα μυστικά μου για τέλειο σπιτικό παγωτό χωρίς παγωτομηχανή.
Γάλα καρύδας, σας προτείνω να χρησιμοποιήσετε τη συσκευσία που βρίσκεται στα ράφια του σούπερ μάρκετ και η σύστασή του είναι πυκνή σαν κρέμα.