Εκτέλεση
Ξεκινάμε να φτιάξουμε τα ανάμικτα πικάντικα κεφτεδάκια, αφαιρώντας πρώτα το περίβλημα από το λουκάνικο. Το βάζουμε σε κομμάτια στο μπλέντερ. Προσθέτουμε τον πελτέ, το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά.
Τα αλέθουμε. Τα βάζουμε σε μπολ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ζυμώνουμε καλά.
Πλάθουμε κεφτεδάκια και τα ροδίζουμε για 3-4΄στο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο. Αφού τα τηγανίσουμε όλα, πετάμε το λάδι και στο ίδιο τηγάνι με το άρωμα των κεφτέδων, προσθέτουμε τις ντομάτες, το δυόσμο και το μαϊντανό.
Αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε για 5΄. Περιχύνουμε τους κεφτέδες με τη σάλτσα και σερβίρουμε.
Δείτε και τη συνταγή μου για κλασικά, αφράτα τηγανητά κεφτεδάκια με όλα τα μυστικά τους!