Πικάντικα κεφτεδάκια με σάλτσα
Ξεκινάμε να τα φτιάξουμε αφαιρώντας πρώτα το περίβλημα από το λουκάνικο.
Το βάζουμε σε κομμάτια στο μπλέντερ.
Προσθέτουμε τον πελτέ, το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά.
Τα αλέθουμε.
Τα βάζουμε σε μπολ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Ζυμώνουμε καλά.
Πλάθουμε κεφτεδάκια και τα ροδίζουμε για 3 με 4 λεπτά στο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο.
Αφού τα τηγανίσουμε όλα, πετάμε το λάδι και στο ίδιο τηγάνι με το άρωμα των κεφτέδων, προσθέτουμε τις ντομάτες, το δυόσμο και το μαϊντανό.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και βράζουμε για 5 λεπτά.
Περιχύνουμε τους κεφτέδες με τη σάλτσα και σερβίρουμε.
Δείτε και τη συνταγή μου για κλασικά, αφράτα τηγανητά κεφτεδάκια με όλα τα μυστικά τους!