Πικάντικα κεφτεδάκια με σάλτσα
Πικάντικα κεφτεδάκια
Ξεκινάμε να τα φτιάξουμε αφαιρώντας πρώτα το περίβλημα από το λουκάνικο.
- Το βάζουμε σε κομμάτια στο μπλέντερ.
- Προσθέτουμε τον πελτέ, το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά.
- Τα αλέθουμε.
- Τα βάζουμε σε μπολ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
- Ζυμώνουμε καλά.
- Πλάθουμε κεφτεδάκια και τα ροδίζουμε για 3 με 4 λεπτά στο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο.
- Αφού τα τηγανίσουμε όλα, πετάμε το λάδι και στο ίδιο τηγάνι με το άρωμα των κεφτέδων, προσθέτουμε τις ντομάτες, το δυόσμο και το μαϊντανό.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και βράζουμε για 5 λεπτά.
- Περιχύνουμε τους κεφτέδες με τη σάλτσα και σερβίρουμε.
- Δείτε και τη συνταγή μου για κλασικά, αφράτα τηγανητά κεφτεδάκια με όλα τα μυστικά τους!