Εκτέλεση
Αφήνουμε τη ζύμη της πίτσας να ξεπαγώσει ελαφρά, ώστε να μπορούμε να τη δουλέψουμε. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 2000C.
Τοποθετούμε ανάποδα ένα ταψί στην κάτω σχάρα, ώστε να λειτουργήσει σαν πυρωμένη πλάκα.
Ανοίγουμε τα φύλλα. Κόβουμε κάθε φύλλο στη μέση. Αλείφουμε τα φύλλα με σάλτσα ντομάτας, αφήνοντας κενό γύρω-γύρω.
Κόβουμε το ζαμπόν σε μικρές λωρίδες και κάνουμε μια στρώση. Προσθέτουμε τριμμένο κασέρι, μια φέτα πιπεριάς και λίγες φέτες ελιάς.
Πιάνουμε τις αντικριστές γωνιές και τις κλείνουμε σαν μαντήλα, από τη μια πλευρά. Τσιμπάμε την ένωση να κολλήσει και πατάμε την ένωση στο κέντρο της πίτσας, ώστε να γίνει βαθούλωμα.
Βάζουμε κάθε κομμάτι πίτσας σε ένα κομμάτι λαδόκολλας και τα ακουμπάμε στην καυτή επιφάνεια. Ψήνουμε για περίπου 15-20′ να ροδίσει η ζύμη.
Αν θέλουμε τη ζύμη της πίτσας μας πιο λεπτή, ανοίγουμε το φύλλο με τον πλάστη, αφού ξεπαγώσει, σε αλευρωμένη επιφάνεια.