• προετοιμασία 5 λεπτά
  • μαγείρεμα 10 λεπτά
1
  • 10 ψωμάκια Brioche
  • 5 γεμάτες κ.σ. σάλτσα ντομάτας
  • Σαλάμι αέρος η βραστή γαλοπούλα
  •   500 γρ mix τυριων
  • 1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
  • 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μικρά κομμάτια
  •   2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  •   1 κ.σ. βούτυρο λιωμένο 
Διαφήμιση

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Pizza sandwich

    Ανοίγουμε στα δύο τα ψωμάκια μπριός.

    Σε ένα ταψί στρώνουμε το κάτω μέρος των ψωμιών και απλώνουμε σε κάθε ένα ψωμάκι λίγη σάλτσα ντομάτας.

    Κάνουμε μία στρώση από το σαλάμι αέρος και πασπαλίζουμε με την ψιλοκομμένη ντομάτα την πιπεριά και το κρεμμύδι.

    Ρίχνουμε τα τυριά έτσι ώστε να πάνε σε όλη την επιφάνεια του ταψιού.

    Καλύπτουμε τα pizza sandwich με το πάνω μέρος των brioche και αλείφουμε με το λιωμένο βούτυρο.

    Πασπαλίζουμε με λίγο τυρί και ψήνουμε στους 200 ºC στον αέρα στη μεσαία σχάρα για 10 λεπτά μέχρι να μαλακώνουν τα τυριά και να γίνει φανταστικό.

    Το τέλειο αυτό σνακ, μπορούμε να το συνδυάσουμε με μια σαλάτα εποχής, είτε για brunch, είτε για σνακ στη δουλειά.

    Αν σας άρεσε αυτό το ξεχωριστό snak, δοκιμάστε και τα πανεύκολα pizza rolls!

    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται