Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το πράσο. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε ελαφρά το πράσο για 3-4’ να μαλακώσει. Προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε να λαδωθεί.
Προσθέτουμε τον αρακά και 4 φλιτζ. βραστό νερό ή ζωμό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για 15’ μέχρι να σχηματιστούν τρυπούλες στην επιφάνεια του ρυζιού.
Αλατοπιπερώνουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά. Πασπαλίζουμε μυρωδικά και προσθέτουμε το γιαούρτι. Ανακατεύουμε.