Πρασοτηγανιά με λαχανικά
Ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για να ξεκινήσουμε την πρασοτηγανιά.
Βάζουμε το χοιρινό στο τηγάνι και το ροδίζουμε για 10 λεπτά γυρνώντας το τακτικά.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες και το πράσο.
Τα σοτάρουμε για 5 λεπτά.
Προσθέτουμε το λάχανο και το μήλο, σοτάρουμε για 5 λεπτά, πασπαλίζουμε με το μίγμα μπαχαρικών και σβήνουμε με το κονιάκ.
Αφήνουμε για λίγα λεπτά την τηγανιά να πιει όλα τα υγρά της.
Προσθέτουμε αλάτι.
Τέλος αποσύρουμε από τη φωτιά προσθέτουμε το κεφαλοτύρι κι αφήνουμε να λιώσει καλά.