Εκτέλεση
Για την πεντανόστιμη πρασοτηγανιά με μήλο
Ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για να ξεκινησουμε την πρασοτηγανιά με μήλο. Βάζουμε το χοιρινό στο τηγάνι και το ροδίζουμε για 10 λεπτά γυρνώντας το τακτικά.
Στην πρασοτηγανιά με μήλο, προσθέτουμε το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες και το πράσο. Τα σοτάρουμε για 5 λεπτά. Προσθέτουμε το λάχανο και το μήλο, σοτάρουμε για 5 λεπτά, πασπαλίζουμε με το μίγμα μπαχαρικών και σβήνουμε με το κονιάκ.
Αφήνουμε την τηγανιά να πιει όλα τα υγρά της.
Αλατίζουμε. Τέλος αποσύρουμε από τη φωτιά προσθέτουμε το κεφαλοτύρι κι αφήνουμε να λιώσει καλά.
Αν αγαπάτε τα πράσα δοκιμάστε τη συνταγή μου για πρασόσουπα!