Για τα ρολάκια μοσχαρίσια
Σοτάρουμε τα μανιτάρια σε τηγάνι με ελάχιστο βούτυρο για 10΄.
Τα πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι και μια κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανό κι αποσύρουμε από τη φωτιά.
Προσθέτουμε τη γραβιέρα κομμένη σε κύβους και ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε τα κομμάτια κρέας στο ξύλο κοπής και τα γεμίζουμε με μια κουταλιά από το μείγμα των μανιταριών.
Τα διπλώνουμε σε ρολό και κλείνουμε με οδοντογλυφίδα.
Τα πανάρουμε σε αλεύρι.
Σε ρηχή κατσαρόλα και με το υπόλοιπο βούτυρο μαραίνουμε για 3΄-4΄ το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
Βάζουμε τα ρολάκια και τα ροδίζουμε και από τις δύο πλευρές.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και σβήνουμε με την μπίρα.
Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να σιγομαγειρευτούν για 30΄-40΄.
Ξεσκεπάζουμε και την τελευταία στιγμή προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος light.
Κουνάμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να σιγοβράσει για 5΄ να δέσει η σάλτσα.
Σερβίρουμε τα ρολάκια με ρύζι, πουρέ πατάτας ή βραστά λαχανικά.