Εκτέλεση
Ψήνουμε πρώτα το μανούρι σε αντικολλητικό τηγάνι για 1-2 λεπτά από την κάθε πλευρά, να ροδίσει ελαφρά. Το κόβουμε σε κομμάτια και αφού κρυώσει, το βάζουμε στη σαλάτα σπανάκι.
Ψήνουμε το σουσάμι σε αντικολλητικό τηγάνι για 2-3 λεπτά να ροδίσει.
Πλένουμε και στεγνώνουμε πολύ καλά το σπανάκι. Το βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Χτυπάμε το ελαιόλαδο με τους φρέσκους χυμούς από πορτοκάλι και ρόδι και αν θέλουμε αλατίζουμε.
Περιχύνουμε τη σαλάτα και σερβίρουμε αμέσως.
Πάρτε ιδέες για ακόμα περισσότερες τέλειες σαλάτες εδώ.