Για τα Σφολιατάκια
Βάζουμε πρώτα σε κατσαρόλα το μήλο, τις φράουλες, τη μισή ζάχαρη, το βούτυρο, το νερό και το corn flour.
Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να σιγοβράσουν, ανακατεύοντας μέχρι να πυκνώσει καλά το μείγμα.
Απλώνουμε τα φύλλα σφολιάτας. Τα ανοίγουμε λίγο με χοντρό πλάστη να λεπτύνουν.
Με κούπ πατ στρογγυλό κόβουμε 4 δίσκους στο ένα φύλλο και 4 στο άλλο.
Βάζουμε από μια κουταλιά κρέμα πηχτή γέμιση, αλείφουμε με νερό, κλείνουμε σε μισοφέγγαρο και πατάμε με πιρούνι γύρω γύρω σαν δαντέλα.
Τα παγώνουμε για 30′, τα αραδιάζουμε σε λαμαρίνα, τα βουτυρώνουμε.
Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς C, στον αέρα για περίπου 30′ να ροδίσουν καλά. Μόλις τα βγάλουμε από το φούρνο πασπαλίζουμε κανελοζάχαρη. Τρώγονται ζεστά.