Εκτέλεση
Κολοκυθοανθοί ομελέτα πεντανόστιμη, έτοιμη σε 10 λεπτά.
Πλένουμε καλά τα κολοκυθολούλουδα και αφαιρούμε τους στήμονες από μέσα.
Αφήνουμε τους ανθούς ολόκληρους σε απορροφητικό χαρτί, να στραγγίσουν καλά.
Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε λεπτές φέτες.
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι.
Σε μέτρια φωτιά σοτάρουμε τους κολοκυθοανθούς, τα κολοκυθάκια και τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 3΄-4΄, να μαραθούν ελαφρά.
Σε μπολ χτυπάμε με σύρμα τα αυγά, το γάλα, το αλατοπίπερο και τη φέτα. Περιχύνουμε τα λαχανικά.
Σκεπάζουμε το τηγάνι και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
Σιγοψήνουμε την ομελέτα για λίγα λεπτά, να κάνει σώμα, να σταθεροποιηθεί το αυγό.
Αναποδογυρίζουμε από την άλλη πλευρά, να ροδίσει.
Θέλετε περισσότερες εύκολες καλοκαιρινές συνταγές με κολοκυθοανθούς; Θα τις βρείτε όλες εδώ.