Για τη σάλτσα με λουκάνικο
Αποφλοιώνουμε τα λουκάνικα από το περίβλημα και τα ψιλοκόβουμε.
Σε αντικολλητικό σκεύος τα ροδίζουμε σε δυνατή φωτιά το λουκάνικο.
Προσθέτουμε το σπασμένο σκόρδο και την πάπρικα.
Αφήνουμε για 2′ και προσθέτουμε τις ντομάτες.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και προσθέτουμε το θυμάρι.
Βράζουμε για 5′ λεπτά.
Για τις ταλιατέλες καρμπονάρα
Βράζουμε τις ταλιατέλες για την carbonara μας σε αλατισμένο νερό.
Χτυπάμε τους κρόκους με την κρέμα. Αφήνουμε στην άκρη να ξεκουραστεί.
Σουρώνουμε σε σουρωτήρι τα ζυμαρικά και τα ξαναβράζουμε στη ζεστή κατσαρόλα.
Προσθέτουμε τη σάλτσα, το μαϊντανό και τους κρόκους με την κρέμα.
Όπως είναι όλα καυτά, ανακατεύουμε καλά να ψηθούν οι κρόκοι με τη θερμοκρασία.
Σερβίρουμε αμέσως και πασπαλίζουμε με μπόλικο τριμμένο τυρί.