Εκτέλεση
Για το θεϊκό burger με αυγό, βάζουμε πρώτα σε μπολ όλα τα υλικά για τα μπιφτέκια και τα ζυμώνουμε καλά. Φτιάχνουμε 6 μεγάλα μπιφτέκια για burger. Τα ψήνουμε από 5-8 λεπτά από κάθε πλευρά, ανάλογα πόσο ζουμερά ή καλοψημένα τα θέλουμε.
Μπορούμε να τα ψήσουμε σε καυτό αντικολλητικό τηγάνι, σε γκριλιέρα, τοστιέρα ή στο γκριλ του φούρνου. Ανοίγουμε τα φρυγανισμένα ψωμάκια για burger στη μέση. Αλείφουμε με λίγο κέτσαπ, βάζουμε φύλλα μαρουλιού, λεπτές φέτες ντομάτας, ψημένα κρεμμύδια και ζουμερά μπιφτέκια. Τέλος, βάζουμε το τηγανισμένο αυγό.
Δείτε εδώ τη συνταγή μου για να φτιάξετε με τα χεράκια σας τα πιο αφράτα ψωμάκια για burger.
Καλύπτουμε με το ψωμάκι και καρφώνουμε με ξυλάκι. Για σίγουρη επιτυχία, ζυμώστε τον κιμά, σκεπάστε τον και αφήστε τον στο ψυγείο όσο περισσότερο μπορείτε – μέχρι και μια νύχτα.
Θα γίνουν φανταστικά! Παίξτε με τις γαρνιτούρες και δημιουργήστε το πιο λαχταριστό γεύμα. Μπορείτε να τα συνοδεύσετε με τραγανές τηγανητές πατάτες, κέτσαπ, μουστάρδα, μαγιονέζα και φανταστική τη φανταστική σαλάτα coleslaw που σας έχω εδώ.