Εκτέλεση
Για τις κοτομπουκιές
Κόβουμε τα φιλέτα κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια. Σε τρία διαφορετικά μπολ βάζουμε ξεχωριστά το αλεύρι, τα αυγά και το μοσχοκάρυδο με το αλάτι, το πιπέρι, τη φρυγανιά και την παρμεζάνα.
Στο μπολ με τα αυγά προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
Πρώτα, πανάρουμε το κοτόπουλο στο αλεύρι και το τινάζουμε να φύγει το περιττό.
Τα βουτάμε στο μείγμα αυγό- ελαιόλαδο, τα στραγγίζουμε καλά και τα βουτάμε στο μίγμα για το πανάρισμα φροντίζοντας να ντυθούν καλά. Τα βάζουμε σε σχάρα και ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο για 20′ λεπτά στους 200ºC. Να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά.
Για την εύκολη σως με γιαούρτι
Βάζουμε σε μπολ το γιαούρτι το αρωματίζουμε με αρωματικά της αρεσκείας μας. Σερβίρουμε τη σως με τις τραγανές κοτομπουκιές.
Για τη σαλάτα
Ανακατεύουμε σε μπολ όλα τα λαχανικά. Χτυπάμε το μπαλσάμικο το ελαιόλαδο τη μουστάρδα και το αλατοπίπερο. Περιχύνουμε τη σαλάτα τελευταία στιγμή. Προσθέτουμε το μανούρι.