Εκτέλεση
Ξεκινάμε τον πουρέ με κίτρινη κολοκύθα, πατάτα και καρότο, καθαρίζοντας πρώτα τα καρότα και την κολοκύθα. Τα κόβουμε σε κομμάτια. Τα βράζουμε να μαλακώσουν, για 10΄-15΄. Στη συνέχεια καθαρίζουμε και κόβουμε σε κομμάτια τις πατάτες. Τις βράζουμε να μαλακώσουν, για 20΄-25΄.
Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος το υπόλοιπο βούτυρο. Στραγγίζουμε καλά τις πατάτες και τις ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το βούτυρο και την κρέμα γάλακτος. Τις πιέζουμε με σύρμα, να λιώσουν καλά. Προσθέτουμε και τον κίτρινο πουρέ, αλατοπιπερώνουμε και τρίβουμε μοσχοκάρυδο.