Για την πάστα πιπεριάς
Ξεφλουδίζουμε και αφαιρούμε τους σπόρους από τις ψητές πιπεριές.
Τις βάζουμε στο μπλέντερ, προσθέτουμε το σκόρδο, τα αμύγδαλα, το μαϊντανό, το ξίδι, το μπούκοβο και αλάτι.
Τα χτυπάμε να γίνουν πάστα.
Λίγο λίγο προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Αν είναι το μείγμα πολύ αραιό προσθέτουμε λίγη τριμμένη φρυγανιά.
Διατηρούμε την πάστα στο ψυγείο.
Για τα χοιρινά μπριζολάκια
Ανάβουμε τη φωτιά.
Βάζουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια ολόκληρα σε μπολ, τα περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο και τα πασπαλίζουμε με αλάτι.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι στα χοιρινά μπριζολάκια και τα ψήνουμε στη σχάρα για 5΄.
Τα αναποδογυρίζουμε και βάζουμε στη σχάρα και τα ολόκληρα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Ψήνουμε τα μπριζολάκια για 5΄-6΄ επιπλέον για μέτριο ψήσιμο.
Τα μεταφέρουμε σε πιατέλα με τα ψητά κρεμμύδια και την πάστα πιπεριάς.