Για τη χοιρινή τηγανιά
Βάζουμε πρώτα σε ένα μπολ το κρέας.
Το πασπαλίζουμε με το μπούκοβο, την πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι.
Τα ανακατεύουμε καλά.
Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι και ροδίζουμε γύρω γύρω το χοιρινό για 10 λεπτά.
Βγάζουμε και αφήνουμε σε μια πιατέλα το ροδισμένο κρέας για τη χοιρινή τηγανιά.
Ρίχνουμε στο ίδιο λάδι το κρεμμύδι και το πράσο και τα αφήνουμε να μαραθούν για 2-3 λεπτά.
Ξαναβάζουμε το χοιρινό κρέας στη φωτιά και προσθέτουμε το κρασί.
Σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε να μαγειρευτεί καλά το κρέας, να μαλακώσει καλά και να πιει όλα τα υγρά του και να μείνει με το λάδι του.