• προετοιμασία 5 λεπτά
  • μαγείρεμα 30 λεπτά
86
  • 500 γρ. πατατες
  • 3 τεμάχιο/ια αυγα
  • 2 τεμάχιο/ια κρεμμυδακια
  • 6 τεμάχιο/ια αγγουρακι
  • λιγο ανηθο
  • 1 κ.γ. δυοσμο
  • 3 κ.σ. μουσταρδα
  • 2 κ.σ. ελαιολαδο
  • 1 κ.σ. ξύδι
  • αλατι
  • πιπερι
Διαφήμιση

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Εκτελεση

    Πλένουμε πρώτα τις πατάτες καλά και τις βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν.

    Στραγγίζουμε και τις ξεφλουδίζουμε.

    Τις  βάζουμε σε ενα βαθύ μπολ όπως είναι ζεστές και τις σπάμε με ένα πιρούνι.

    Προσθέτουμε το ελαιόλαδο.

    Οπως ειναι ζεστή το ρουφάει μεχρι μεσα.

    Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε προσεκτικά.

     

     

     

    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται