Για το γλυκό αμύγδαλο, βράζουμε πρώτα τη ζάχαρη με το νερό για 30΄περίπου. Παίρνουμε με ένα κουταλάκι λίγο σιρόπι, το ρίχνουμε σε ένα πιάτο και αν το σιρόπι πέφτοντας ασπρίζει είναι έτοιμο. Ρίχνουμε τα αμύγδαλα μέσα στο σιρόπι και ανακατεύουμε συνέχεια τα υλικά με μία ξύλινη κουτάλα να ενωθούν μεταξύ τους. Αφήνουμε για λίγο το … Συνεχίστε να διαβάζετε το Αμύγδαλο γλυκό κουταλιού.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί