Αποξηραμένη σταφίδα

Για την παραδοσιακή αποξήρανση σταφίδας θα χρειαστούμε: λαμαρίνα, σχάρα, τουλπάνι. Διαλέγουμε φρούτα ώριμα αλλά γερά. Αφήνουμε τα τσαμπιά ως έχουν, ολόκληρα. Με προσοχή τα πλένουμε και τα αφήνουμε να στραγγίσουν καλά. Αν το τσαμπί είναι πολύ χοντρό, το κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια για πιο γρήγορη αποξήρανση. Βάζουμε τη σχάρα πάνω στη λαμαρίνα κι ακουμπάμε πάνω … Συνεχίστε να διαβάζετε το Αποξηραμένη σταφίδα.