Για τη γλυκιά, νηστίσιμη κολοκυθόπιτα μοναστηριακή με φύλλο κρούστας, Ρίχνουμε πρώτα σε μια κατσαρόλα την κολοκύθα, προσθέτουμε νερό ίσα να τη σκεπάσει και τη βράζουμε για 5′. Την αδειάζουμε σε σουρωτήρι για να στραγγίσει. Ρίχνουμε το μισό ελαιόλαδο στην κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά σοτάρουμε τη στραγγισμένη κολοκύθα μέχρι να πιει όλα τα υγρά που … Συνεχίστε να διαβάζετε το Κολοκυθόπιτα μοναστηριακή.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί