Κορνέ γλυκό με κρέμα

Για το κλασικό κορνε γλυκο με κρέμα και σφολιάτα, χρειαζόμαστε κώνους ζαχαροπλαστικής. Μπορούμε να φτιάξουμε και αυτοσχέδιους κώνους με χαρτόνι και αλουμινόχαρτο, για να δώσουμε σχήμα στο σιροπιαστο κορνε γλυκο. Βουτυρώνουμε πολύ καλά τους κώνους με μαλακό βούτυρο. Ξεπαγώνουμε τη σφολιάτα και την διατηρούμε δροσερή και κρύα στο ψυγείο μέχρι να ξεκινήσουμε. Ανοίγουμε τη σφολιάτα … Συνεχίστε να διαβάζετε το Κορνέ γλυκό με κρέμα.