Κοτόπουλο μιλανέζα, με σπυρωτό ρύζι και πλούσια κρέμα από ζωμό κότας. Μπορείτε να φτιάξετε αυτή τη συνταγή με φιλέτο κοτόπουλο και ρύζι αλά κρεμ. Για την κότα μιλανέζα με ρύζι, βράζουμε πρώτα το κοτόπουλο. Βάζουμε όλα τα υλικά για το κοτόπουλο σε κατσαρόλα και τα καλύπτουμε με νερό. Όταν πάρει βράση ξαφρίζουμε την επιφάνεια και … Συνεχίστε να διαβάζετε το Κοτόπουλο μιλανέζα.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί