Για την κουλουρία Ρόδου, ή αλλιώς κουλουρία Αρχαγγέλου, σε μία λεκάνη ανακατεύουμε πρώτα τα δύο αλεύρια με λίγο αλάτι. Προσθέτουμε το νερό λίγο-λίγο κάθε φορά, ανακατεύοντας συνέχεια. Ζυμώνουμε με τα χέρια μας μέχρι να γίνει μια σκληρή ζύμη. Αφήνουμε το ζυμάρι για 5 λεπτά να ξεκουραστεί. Πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι το σινί και ανοίγουμε τη ζύμη … Συνεχίστε να διαβάζετε το Κουλουρία Ρόδου.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί