Λικέρ πορτοκάλι με κανέλα της Αργυρώς

Για το αρωματικό λικέρ πορτοκάλι, πλένουμε πρώτα καλά τα πορτοκάλια και με κοφτερό μαχαίρι αφαιρούμε με προσοχή μόνο το εξωτερικό μέρος της φλούδας (μόνο το κίτρινο δηλαδή). Η φλούδα πρέπει να είναι όσο πιο λεπτή γίνεται. Εάν αφήσουμε το άσπρο μέρος θα πικρίσει το λικέρ πορτοκάλι! Βάζουμε τις φλούδες σε μπολ. Τις πασπαλίζουμε με 2-3 … Συνεχίστε να διαβάζετε το Λικέρ πορτοκάλι με κανέλα της Αργυρώς.