Λουκανικόπιτα σουφλέ

Για τη λουκανικόπιτα σουφλέ, θα χρησιμοποιήσουμε ψημένα και κρύα κρουασάν. Τα ψιλοκόβουμε σε μικρά κομάτια, σε μπουκιές. Τα αφήνουμε στον πάγκο μέχρι να ετοιμάσουμε τα υπόλοιπα υλικά, για να στεγνώσουν και να ξεραθούν ελαφρά. Τα κρουασάν της χθεσινής ημέρας είναι ιδανικά γι’ αυτήν τη συνταγή. Καθαρίζουμε τα λουκάνικα από το περίβλημα. Τα ψιλοκόβουμε και τα … Συνεχίστε να διαβάζετε το Λουκανικόπιτα σουφλέ.