Για τα σπιτικά κρουασάν σοκολάτας με σφολιάτα, φτιάχνουμε πρώτα τη ζύμη σφολιάτας. Στη συνέχεια για τη ζύμη των κρουασάν σοκολάτας, Κοσκινίζουμε πρώτα το αλεύρι σε μπολ. Προσθέτουμε τη ζάχαρη. Προσθέτουμε το βούτυρο και ψιχουλιάζουμε το μείγμα με τα δάχτυλα, να γίνει σαν βρεγμένη άμμος. Προσθέτουμε τη μαγιά. Κάνουμε μια λακκούβα. Διαλύουμε το αλάτι στο γάλα και λίγο λίγο … Συνεχίστε να διαβάζετε το Κρουασάν σοκολάτας.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί