Το νεράντζι γλυκό κουταλιού είναι παραδοσιακό γλυκό κουταλιού που το φτιάχνουμε στα νησιά, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Ακολουθούμε τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής του. Επιλέγουμε πάντα χοντρόφλουδα νεράντζια με σφιχτή σάρκα χωρίς χτυπήματα. Πλένουμε καλά τα νεράντζια και με ψιλό τρίφτη (τον πολύ ψιλό τρίφτης του τυριού) τρίβουμε την εξωτερική πορτοκαλί φλούδα. Φροντίζουμε να … Συνεχίστε να διαβάζετε το Νεράντζι γλυκό κουταλιού.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί