Oλόκληρες ντομάτες σε βάζα / Κονσερβοποίηση & Aποστείρωση

Για να κονσερβοποιήσουμε ολόκληρες ντομάτες σε βάζο, διαλέγουμε ντομάτες γερές, ώριμες και χωρίς χτυπήματα. Τις αποφλοιώνουμε. Αποστειρώνουμε τα βάζα και τα καπάκια. Αφού πλύνουμε τα βάζα με ζεστό νερό και σαπούνι, είτε τα βράζουμε για 15 λεπτά σε μέτρια φωτιά, είτε ανάβουμε το φούρνο στους 150ο C στις αντιστάσεις, απλώνουμε μία πετσέτα στην σχάρα του … Συνεχίστε να διαβάζετε το Oλόκληρες ντομάτες σε βάζα / Κονσερβοποίηση & Aποστείρωση.