Ταμπουλέ αντιοξειδωτικό με ψητά λαχανικά και κοτόπουλο γλυκόξινο

Ταμπουλέ με κοτόπουλο και λαχανικά Ξεκινάμε με το ταμπουλέ Βάζουμε το πλιγούρι σε μπολ και το καλύπτουμε με ζεστό νερό. Αφήνουμε 10′ να πιει τα υγρά του και να φουσκώσει. Το βάζουμε σε μπολ μεγάλο. Ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά, τα κρεμμυδάκια, κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση και τα προσθέτουμε στο πλιγούρι. Αλατίζουμε και προσθέτουμε το ρόδι. Ραντίζουμε … Συνεχίστε να διαβάζετε το Ταμπουλέ αντιοξειδωτικό με ψητά λαχανικά και κοτόπουλο γλυκόξινο.