Εύκολη υγιεινή και οικονομική συνταγή, ο αρακάς με πατάτες, καρότα και λεμόνι έχει μικρή προετοιμασία και μαγειρεύεται γρήγορα. Στο νησί, τον λεμονάτο αρακά, τον μαγειρεύουμε με αγκινάρες και μάραθο, σερβίρεται σαν συνοδευτικό με ψάρι ή κοτόπουλο ψητό. Αν χρησιμοποιήσουμε φρέσκο αρακά, που υπάρχει από μέσα – τέλη Απριλίου αλλά και όλο το καλοκαίρι, τότε πρέπει … Συνεχίστε να διαβάζετε το Αρακάς λεμονάτος.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί