Βελούδινη μους καπνιστού σολομού
Ξεκινάμε τη μους σολωμού, βάζοντας τη ζελατίνη σε μπολ με κρύο νερό να μουλιάσει. Κόβουμε σε κομμάτια το σολωμό. Χτυπάμε στο μπλέντερ το σολωμό, το γιαούρτι, τη μαγιονέζα. Προσθέτουμε άνηθο, ξύσμα, λεμόνι και αλάτι (με προσοχή το αλάτι, γιατί ο σολωμός είναι αλμυρός). Αφού αφρατέψει και πολτοποιηθεί καλά το μείγμα, το μεταφέρουμε σε μπολ. Στύβουμε με … Συνεχίστε να διαβάζετε το Βελούδινη μους καπνιστού σολομού.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί