Ο πιο ωραίος νησιωτικός μεζές είναι το λιαστό χταπόδι στα κάρβουνα ή χταπόδι λιόκαφτο όπως το λέμε στα νησιά, που ψήνεται και μοσχοβολάει όλος ο τόπος. Δεν είναι απαραίτητο να είναι μεγάλο το χταπόδι, αλλά είναι απαραίτητο να έχει λιαστεί. Αν θέλεις να φάς χταποδάκι στα κάρβουνα, όπως αυτό που σερβίρουμε στα νησιά, το χταπόδι … Συνεχίστε να διαβάζετε το Χταπόδι λιαστό στα κάρβουνα.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί