Για το κρουασάν croque madame, ψήνουμε πρώτα τα αφράτα κρουασάν βουτύρου σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα κόβουμε στη μέση και τα ψήνουμε για λίγα λεπτά να τραγανίσουν εσωτερικά για να φτιάξουμε το κρουασάν croque madame. Αν θέλετε, μπορείτε να φτιάξετε και σπιτικά κρουασάν! Σε τηγάνι βάζουμε λίγο νερό, λίγο ελαιόλαδο, αλάτι κι λίγο … Συνεχίστε να διαβάζετε το Croque Madame με κρουασάν.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί