Για την ανοιχτή, εύκολη πιπερόπιτα, σοτάρουμε πρώτα τις πιπεριές για λίγα λεπτά με μία κ.σ από το λιωμένο βούτυρο μέχρι να μαλακώσουν. Αφήνουμε να κρυώσουν. Προσθέτουμε το μαϊντανό και την πάπρικα και ανακατεύουμε. Ανοίγουμε το κανταΐφι. Το ξάνουμε σε μικρά κομμάτια. Το αφήνουμε στον πάγκο λίγο να στεγνώσει. Σε μπολ χτυπάμε τα αυγά, το γάλα, το γιαούρτι και … Συνεχίστε να διαβάζετε το Εύκολη πιπερόπιτα ανοιχτή.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί