Για την παραδοσιακή φάβα Σαντορίνης Αρχικά ξεπλένουμε την φάβα Σαντορίνης, τη βάζουμε σε μια κατσαρόλα με μπόλικο νερό (περίπου 5 κούπες) να βράσει σε δυνατή φωτιά. Πριν αρχίσει ο βρασμός με ένα τρυπητό την ξαφρίζουμε, στη συνέχεια προσθέτουμε το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, θρούμπα και τα κρεμμύδια αφού πρώτα τα έχουμε τσιγαρίσει. Μόλις πάρει βράση χαμηλώνουμε … Συνεχίστε να διαβάζετε το Φάβα Σαντορίνης.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί