Για τη γαρδούμπα στο φούρνο, καθαρίζουμε πρώτα τη συκωταριά και χωρίζουμε τα μέρη της. Αφαιρούμε την καρδιά (δεν την χρησιμοποιούμε για τη γαρδούμπα στο φούρνο). Κρατάμε το συκώτι, τον πνεύμονα και τα γλυκάδια. Τα κόβουμε σε μακρόστενα κομμάτια, με μήκος 8-10 εκ. και με πάχος 1 εκ. Πλένουμε και γυρνάμε τα μέσα έξω στην αντεριά. … Συνεχίστε να διαβάζετε το Γαρδούμπα στο φούρνο.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί