Για το γλυκό βύσσινο του κουταλιού, πλένουμε πρώτα πολύ καλά τα βύσσινα. Αφαιρούμε τα κοτσάνια. Με φουρκέτα (καλύτερα) ή αν έχετε, µε το ειδικό εργαλείο αφαιρούμε τα κουκούτσια για το γλυκό βύσσινο. Τοποθετούμε σε μπολ στρώσεις, εναλλάξ, βύσσινα και ζάχαρη. Καλύπτουμε µε μεμβράνη. Αφήνουμε για µία νύχτα στο ψυγείο ανακατεύοντάς τα σε αυτό το διάστημα δύο … Συνεχίστε να διαβάζετε το Βύσσινο γλυκό του κουταλιού.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί