Για την γλυκιά σεφουκλωτή πίτα Νάξου, με χόρτα σέσκουλα και σταφίδες, ετοιμάζουμε πρώτα τα φύλλα. Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά για τη ζύμη και ζυμώνουμε μέχρι να σχηματιστεί μία ζύμη απαλή και εύπλαστη. Τη βάζουμε σε ένα μπολ και τη σκεπάζουμε. Την αφήνουμε να ξεκουραστεί το λιγότερο για 30΄. Μετά, τη χωρίζουμε σε δυο … Συνεχίστε να διαβάζετε το Γλυκιά Σεφουκλωτή πίτα Νάξου.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί