Πως γίνεται η γούνα Πάρου; Με την παρακάτω εύκολη διαδικασία τη φτιάχνουν οι ντόπιοι. Τα ψάρια που χρησιμοποιούνται για τη γούνα είναι ιδανικά ο κολιός, τα σαυρίδια και το σκουμπρί, γιατί είναι ψάρια λιπαρά και όταν στεγνώσουν τελείως και ψηθούν παραμένουν ζουμερά και πεντανόστιμα. Διαλέγουμε τα ψάρια, τα καθαρίζουμε ανοίγοντας τα από τη ράχη και … Συνεχίστε να διαβάζετε το Κολιός η περίφημη Γούνα Πάρου.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί