Γούνα Πάρου

Γούνα Πάρου

Η γούνα Πάρου είναι μία παραδοσιακή συνταγή. Στην ουσία είναι ψάρι λιαστό ή λιόκαφτο, που στεγνώνει και σιγοψήνεται για αρκετές ώρες κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο. Μετά ψήνεται στα κάρβουνα και γίνεται ένας μεζές για τη σούμα, που σε όσους τον γεύονται μένει αξέχαστος.

Σας Προτείνουμε

Συνταγές που Αγαπήσατε

νηστίσιμο σουβλάκι με φαλάφελ συνταγη νηστισιμα σουβλακια

Νηστίσιμα σουβλάκια με φαλάφελ

Γλυκό ψυγείου με μπισκότα

Γλυκό ψυγείου με μπισκότα

αυγά γεμιστά με μαγιονέζα συνταγη

Αυγά γεμιστά

παγωτό μπισκότο

Παγωτό μπισκότο

εύκολη τούρτα παγωτό

Εύκολη τούρτα παγωτό

πουτίγκα με μπαγιατικο τσουρέκι που περίσσεψε συνταγη

Πουτίγκα με τσουρέκι και μπισκότα