Γούνα Πάρου

Γούνα Πάρου

Η γούνα Πάρου είναι μία παραδοσιακή συνταγή. Στην ουσία είναι ψάρι λιαστό ή λιόκαφτο, που στεγνώνει και σιγοψήνεται για αρκετές ώρες κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο. Μετά ψήνεται στα κάρβουνα και γίνεται ένας μεζές για τη σούμα, που σε όσους τον γεύονται μένει αξέχαστος.

Σας Προτείνουμε

Συνταγές που Αγαπήσατε

εύκολο τιραμισού σε ποτήρι ατομικο γλυκο

Εύκολο τιραµισού σε ποτήρι

cheesecake σοκολάτα

Cheesecake σε 3 σοκολατένιες στρώσειs

τούρτα σοκολατίνα με φράουλες γλυκό με φράουλες και σοκολάτα

Τούρτα σοκολατίνα ψυγείου με φράουλες

πασχαλινή τούρτα βερίκοκο

Τούρτα βερίκοκο πασχαλινή

τσιζκέικ λεμόνι

Τσιζκέικ λεμόνι (Key Lime Pie)

σαλάμι γλυκό ψυγείου με σοκολάτα και μπισκότα

Σαλάμι σοκολάτας