Γούνα Πάρου

Γούνα Πάρου

Η γούνα Πάρου είναι μία παραδοσιακή συνταγή. Στην ουσία είναι ψάρι λιαστό ή λιόκαφτο, που στεγνώνει και σιγοψήνεται για αρκετές ώρες κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο. Μετά ψήνεται στα κάρβουνα και γίνεται ένας μεζές για τη σούμα, που σε όσους τον γεύονται μένει αξέχαστος.

Σας Προτείνουμε

Συνταγές που Αγαπήσατε

πάστα ελιάς συνταγη

Πάστα ελιάς

κρύα ντοματόσουπα βελουτέ

Κρύα ντοµατόσουπα

κοκκινιστος τραχανάς σουπα με ντοματα ξυνος γλυκος κοκκινος συνταγη

Τραχανάς σούπα με ντομάτα

μελομακάρονα χωρίς ζάχαρη με στεβια συνταγη αργυρ

Μελομακάρονα χωρίς ζάχαρη

Τσουρέκια για το Πάσχα της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου

Τσουρέκια για το Πάσχα της Αργυρώς

παραδοσιακή γλυκιά κολοκυθόπιτα με σιμιγδάλι σπιτικό φύλλο κίτρινη κολοκύθα συνταγη αργυρω οι μαμαδες του αιγαιου Ιος

Γλυκιά κολοκυθόπιτα με σιμιγδάλι (‘Ιος)