Γούνα Πάρου

Γούνα Πάρου

Η γούνα Πάρου είναι μία παραδοσιακή συνταγή. Στην ουσία είναι ψάρι λιαστό ή λιόκαφτο, που στεγνώνει και σιγοψήνεται για αρκετές ώρες κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο. Μετά ψήνεται στα κάρβουνα και γίνεται ένας μεζές για τη σούμα, που σε όσους τον γεύονται μένει αξέχαστος.

Σας Προτείνουμε

Συνταγές που Αγαπήσατε

αυγά γεμιστά με μαγιονέζα συνταγη

Αυγά γεμιστά

μους μόκα σοκολάτα light γλυκο συνταγή

Μους μόκα σοκολάτα

μους μάνγκο κρεμα light γλυκο χωρις ζαχαρη συνταγη

Μους μάνγκο

Καριόκες Ξάνθης με μπαγιατικο κεικ η βασιλοπιτα που περισσεψε

Καριόκες Ξάνθης με κέικ

κρέμα καραμελέ η καλυτερη συνταγή

Κρέµα καραµελέ

εύκολο τιραμισού σε ποτήρι ατομικο γλυκο

Εύκολο τιραµισού σε ποτήρι