Γούνα Πάρου

Γούνα Πάρου

Η γούνα Πάρου είναι μία παραδοσιακή συνταγή. Στην ουσία είναι ψάρι λιαστό ή λιόκαφτο, που στεγνώνει και σιγοψήνεται για αρκετές ώρες κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο. Μετά ψήνεται στα κάρβουνα και γίνεται ένας μεζές για τη σούμα, που σε όσους τον γεύονται μένει αξέχαστος.

Σας Προτείνουμε

Συνταγές που Αγαπήσατε

Φιλέτο μοσχάρι με γλυκόξινη σάλτσα της Αργυρώς

Φιλέτο μοσχάρι με γλυκόξινη σάλτσα της Αργυρώς

Μελιτίνια

Μελιτίνια Σαντορίνης

άψητα αμυγδαλωτά Σίφνου νηστίσιμα κατσαρόλας συνταγη χωρίς ψήσιμο

Άψητα αμυγδαλωτά Σίφνου (νηστίσιμα)

Ντιπ μουστάρδας με μέλι

Ντιπ μουστάρδαs με μέλι

νηστίσιμος μπακλαβάς

Νηστίσιμος μπακλαβάς

νηστίσιμη μπεσαμέλ της Αργυρώς

Νηστίσιμη μπεσαμέλ χωρίς αυγά και γάλα (Vegan)