Γούνα Πάρου

Γούνα Πάρου

Η γούνα Πάρου είναι μία παραδοσιακή συνταγή. Στην ουσία είναι ψάρι λιαστό ή λιόκαφτο, που στεγνώνει και σιγοψήνεται για αρκετές ώρες κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο. Μετά ψήνεται στα κάρβουνα και γίνεται ένας μεζές για τη σούμα, που σε όσους τον γεύονται μένει αξέχαστος.

Σας Προτείνουμε

Συνταγές που Αγαπήσατε

ζαχαρομπακλαβάς πάρου

Ζαχαρομπακλαβάς Πάρου

ζυμωτό ψωμί με μαγιά και τυρί

Παριανή φουσκωτή µε τυρί

Φάβα παντρεμένη

Φάβα παντρεµένη

εύκολο τυρόψωμο Πάρου

Εύκολο τυρόψωμο Πάρου

ντοματοκεφτέδες αφρατοι συνταγη

Ντοματοκεφτέδες

ρεβυθόρυζο λεμονάτο ρεβυθια με ρυζι

Ρεβυθόρυζο