Γούνα Πάρου

Γούνα Πάρου

Η γούνα Πάρου είναι μία παραδοσιακή συνταγή. Στην ουσία είναι ψάρι λιαστό ή λιόκαφτο, που στεγνώνει και σιγοψήνεται για αρκετές ώρες κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο. Μετά ψήνεται στα κάρβουνα και γίνεται ένας μεζές για τη σούμα, που σε όσους τον γεύονται μένει αξέχαστος.

Σας Προτείνουμε

Συνταγές που Αγαπήσατε

burger με ψωμάκια brioche

Τσίζμπεργκερ (Cheeseburger) με ψωμί brioche και σαλάτα coleslaw με ρόδι

λευκός χριστουγεννιάτικος κορμός με παντεσπάνι και κρεμα σοκολάτας γλυκο γιορτινο τραπεζι

Χριστουγεννιάτικος κορμός

σάλτσα Εζμέ

Σάλτσα Εζμέ

γλυκόξινη σάλτσα

Η ωραιότερη γλυκόξινη σάλτσα ντομάτας

ρεβυθοκεφτέδες με ταραμά και σως ταχίνι

Ρεβυθοκεφτέδες με ταραμά και σως ταχίνι

κλασικη μουσταλευριά με σιμιγδάλι νισεστέ μούστο και αλεύρι ευκολη συνταγη αργυρω

Μουσταλευριά