Γούνα Πάρου

Γούνα Πάρου

Η γούνα Πάρου είναι μία παραδοσιακή συνταγή. Στην ουσία είναι ψάρι λιαστό ή λιόκαφτο, που στεγνώνει και σιγοψήνεται για αρκετές ώρες κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο. Μετά ψήνεται στα κάρβουνα και γίνεται ένας μεζές για τη σούμα, που σε όσους τον γεύονται μένει αξέχαστος.

Σας Προτείνουμε

Συνταγές που Αγαπήσατε

banoffee ευκολο μπανόφι γλυκό συνταγη

Banoffee (μπανόφι)

μπακλαβάς ρολό

Mπακλαβάς σοκολάτας ρολό

κοκκινιστά ρεβύθια με μελιτζάνες στο φούρνο στη γαστρα συνταγή φουρνου

Ρεβύθια με μελιτζάνες

τσιζκεικ με γιαούρτι και πτι μπερ συνταγη cheesecake

Τσιζκεικ με γιαούρτι (Cheesecake)

τούρτα μωσαϊκό με πανακότα

Τούρτα μωσαϊκό με διπλή πανακότα

ανατολίτικο παγωτό

Ανατολίτικο παγωτό της Χριστίνας