Καπονάτα μελιτζάνας (Caponata Siciliana)

Για την καπονάτα μελιτζάνας, ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο σε μεγάλο τηγάνι. Προσθέτουμε τις μελιτζάνες κομμένες σε μικρούς κύβους και τις αφήνουμε σε δυνατή φωτιά να μαραθούν και να μαλακώσουν για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το σέλερι ψιλοκομμένο και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για περίπου 15 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά. Τέλος, αλατοπιπερώνουμε. … Συνεχίστε να διαβάζετε το Καπονάτα μελιτζάνας (Caponata Siciliana).