Κυδώνια ψητά µε κανελογαρίφαλα και κονιάκ
Ξεκινάμε να φτιάξουμε τα κυδώνια στο φούρνο, καθαρίζοντας πρώτα τα κυδώνια και κόβοντάς τα στα 8. Τα στρώνουμε σε ρηχό ταψάκι, το ένα πλάι στο άλλο. Σκορπίζουμε εδώ κι εκεί μέσα στο ταψί μερικά κουκούτσια και λίγες φλούδες. Πασπαλίζουμε με το 1/2 ποτήρι ζάχαρη, μπήγουμε τα γαρίφαλα και την κανέλα. Ραντίζουμε με το κονιάκ και πασπαλίζουμε με … Συνεχίστε να διαβάζετε το Κυδώνια ψητά µε κανελογαρίφαλα και κονιάκ.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί