Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 βαθμούς C, για να ψήσουμε το παντεσπάνι για τον κορμό βανίλιας με φράουλες. Βουτυρώνουμε ταψάκι για κορμό και στρώνουμε λαδόκολλα. Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το μπέικιν, και το αλάτι. Χτυπάμε τα αυγά με μίξερ χειρός για 3-4΄και προσθέτουμε τη ζάχαρη. Χτυπάμε συνεχώς να πυκνώσουν τα αυγά. Βάζουμε τη βανίλια και το … Συνεχίστε να διαβάζετε το Κορμός βανίλιας με φράουλες.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί