Κοτόπουλο στο φούρνο γεμιστό με κους κους
Για το γεμιστό κοτόπουλο με κους κους, αφήνουμε πρώτα το πουλερικό για 30 λεπτά στον πάγκο μας, να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Το αλατοπιπερώνουμε εσωτερικά. Ετοιμάζουμε τη γέμιση με το κους κους Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές για λίγα λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά. Προσθέτουμε το κους κους, το χυμό λεμόνι … Συνεχίστε να διαβάζετε το Κοτόπουλο στο φούρνο γεμιστό με κους κους.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί